Baglyas Erika, a csodálatos DOT for you megálmodója:

10801584_700614916712494_6978797461934319841_n.jpgNagyon örülök, hogy kapcsolatba kerültünk, izgalommal és folyamatos szurkolással követlek mindenütt.
Szeretem amilyen vagy, ahogy kommunikálsz, mindig egy fénypont a napomban.
Sok szeretettel ölellek, Erika

Erdős Juci | Plus Size photography:

Képkivágás.JPG

Szemes Nóra, személyi stylist:

nori-velemenye

Lupui Iza, a 160 gramm blog írója:

Képkivágás.JPG

Verebi Ivett, az Új utakon - Coaching önmagadért blog szerzője:

éőllo,,mléJPG.JPG

Gyöngyi reakciója a válás túlélhető c. bejegyzésre:
„… Tudod Katus, rengeteget tudnék még írni, nem is értem miért tettem meg, mert a blogod írása ezt hozta ki, ezt hozta fel… huuuu.. nagyon jól esett, nagyon köszönöm, tudom, hogy nem élsz vissza a bizalmammal, ezért is mertem talán leírni… jól esett és köszönöm neked..
Rájöttem, ezt így még sohasem foglaltam össze senkinek… Zárkózott vagyok a magánéleti dolgaimról, mert az enyém, és hihetetlen, hogy Neked leírtam… Talán nem baj… Talán nem terhes neked ez most…
Folytasd és tedd a dolgod, nagyon ügyes vagy, és nagyon légy büszke magadra… Ölellek nagyon. Katus tiszta szívből remélem nem bánod soraim, de aki ilyen csodálatos „munkát„ végez, annak számítania kell az általad írt betűk hatásaira.. Na most ez ilyen volt, hatottál rám, érintettél, a lelkem legmélyét… nagyon… Köszönöm.. Ölellek
A te írásod hatott így rám!!!! Köszönöm neked!! Igazán… Csodálatos vagy! Puszi “

Lázár Roland, Life coach:

img_0057.JPG

Anita:
Mindenkinek csak ajánlani tudom ez az oldalt! Van úgy, hogy csak rápillantok, de van úgy, hogy belemerülök az olvasásba… mindig találok itt olvasnivalót. Könnyed stílusával magával ragad. És igen, a magunk módján mindannyian KÜLÖNLEGESEK VAGYUNK!

Attila:
Szerintem a fontos az, hogy őszinte vagy és jól rezegsz, csináld, én biztatlak, és ügyes vagy és szoktalak olvasni.

Timi:
A blogod tényleg szuper, egyszerre hétköznapinak (témák) és nagyszerűnek (őszinteség, mélység, bátorság) találom. Sok sikert az úton/útkeresésben!