KEDVES KISKATUS!

KEDVES KISKATUS!

2016. 07. 04.

a legfontosabbal kezdem: ha nem figyelnek rád, az nem a te hibád. az nem azért van, mert veled bármi gond van és pláne ne gondold, hogy extrán szerepelned, teljesítened és megfelelned kell, hogy végre észrevegyenek és végre szeressenek. ne akarj megfelelni másnak, csak magadnak! (bár hosszú utat fogsz bejárni, míg idáig eljutsz) előbb-utóbb a megfelelő emberek észre fognak venni és szeretni fognak. (csak úgy harminc évet kell várnod)
nem baj, ha hibázol. nem baj, ha valahol nem felelsz meg. nem szégyen valamit nem tudni és nem szégyen segítséget kérni. nem szégyen és nem baj a problémádról őszintén beszélni másokkal. de sajnáltasd magad egy kicsit kevesebbet. mások nem fognak megmenteni, akármennyire is ezt mondja neked a sok filmed.
légyszives ne félj majd az életed folyamán mindentől. ne félj az új dolgoktól, a többi embertől, ne félj önmagad lenni és ne alázkodj meg egy kis szeretetért, csak mert fész egyedül maradni! majd harminc körül rájössz ám, hogy imádsz egyedül lenni – amint megbékélsz magaddal és elkezded kicsit szeretni magam. hihetetlennek gondolhatod, de lesz ilyen is.
tudom, hogy azt hallgatod megállás nélkül, hogy mit nem szabad csinálni, hogy hogyan nem szabad kinézni, hogy hogyan nem szabad beszélni és tudom, hogy össze vagy zavarodva, mert te minden olyat szeretnél csinálni, amit “nem szabad” … csak nem teszed, mert nem mered, mert félsz.
tudom, hogy gyűlölöd magad megállás nélkül és tinédzserként minden éjjel némán üvöltve bőgsz a szobádban, hogy senki se hallja. és rettenetesen fáj a magány; az, hogy nem ért meg senki. kérlek tudd, hogy elmúlik és a sok fájdalom helyére igazi öröm lép majd, amikor rájössz, hogy te nem csináltál semmit sem rosszul és te is szerethető vagy. és lesz olyan ember az életben, aki úgy szeret majd, ahogy vagy, minden tökéletlenségeddel együtt.
lesznek igazi barátaid, akikre számíthatsz, jó hatással leszel a környezetedre, sokan fordulnak hozzád tanácsért, mert azáltal, hogy nem kaptál elég figyelmet, megtanultad, hogy ez mennyire fontos: ezért te figyelni fogsz másokra és energiát adsz azoknak, akiknek épp elfogyott kicsit.
tudom, hogy gyűlölöd a tested, mert mindig csak azt hallottad, hogy fogyj végre le, hogy sportolj már többet, mindig csak másokkal hasonlítottad össze magad, mert azt gondoltad ezt így kell. beledugod magad egy fiókba, amiből majd nagyon nehéz lesz kimásznunk. de kimászunk. együtt.
és ne vedd magadra az egész világ terhét. nem kell neked megmentened senkit, nem a te felelősséged mások boldogulása. sokáig fog tartani, mire megérted, hogy te csak a saját boldogságodért felelsz. de nagyszerű, hogy segíteni akarsz mindenkinek és mindenki életét jobbá akarod tenni, csak jó lenne, ha ez nem menne a saját magad megsegítésének rovására.

minden rossz élményed kell ahhoz, hogy olyan felnőtt legyél, akire büszke leszel. akárhányszor azt érzed, hogy nem kaptál meg egy ölelést vagy egy biztatást, amire szükséged lenne, ne kenődj el.
hidd el, tudom, hogy fáj és a sok hiányérzet miatt egyre jobban bezárkózol, de pontosan ez tesz majd olyan szeretnivaló felnőtté, amilyen leszel.
amikor elhiszed végre, hogy SZERETHETŐ VAGY, ÚGY AHOGY VAGY!

HÁLÁS KÖSZÖNET A WMN SZERZŐIEK! MILLIÓ ÖLELÉS AZ IHLETÉRT!

és most ugye tudod, hogy mi jön?
nézd meg a videót, ihletődj meg és írj egy levelet a kicsi énednek … felszabadít!

2016. 07. 04. Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://baliskatus.blog.hu/api/trackback/id/tr4712750692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.