1. tudod, hogy mindig van még mit tanulnod!

nem vagy arrogáns és nem gondolod magadról azt, hogy te mindent tudsz. kíváncsi vagyok és érdeklődsz a világ dolgai iránt. a kíváncsiságod pedig egyre tovább visz, hogy megtanulj minél több új dolgot magadról és az életről is!
csak így tovább!

 

2. kedves vagy másokkal!

ha új emberekkel találkozol, egyszerűen csak mosolyogsz és kedves vagy velük, mert semmi okod nincs rá, hogy negatív vagy ellenséges légy velük szemben. ne tulajdoníts túl nagy jelentőségek azoknak az embereknek, akik nem mosolyognak, nyersek és tiszeletlenek. ezek az emberek óriási megoldatlan problémákat cipelnek magukkal.
csak azzal foglalkozz, hogy te hogy kezeled az embereket, ebben rejlik az erőd, a magabiztosságod, az értéked és a különlegességed!
mást megváltoztatni ne akarj, az nem a te hatásköröd.

Free stock photo of sunset, people, girl, sunrise

3. megérted mások érzéseit!

nem tudod hogyan, de ha valaki az életéről, a tapasztalataidról mesél neked, tökéletesen tudod, hogy mit érez. plussz, érzéked van ahhoz, hogy ha valaki a "hogy vagy" kérdésre úgy felel, hogy "kösz, jól", akkor te észreveszed a hangsúlyán, a tekintetén, a mozdulatain, ha valami nem stimmel. ilyenkor nem tudsz máshogy tenni, mint, hogy beszélteted őt és addig próbálkozol, amig nem mondja el, hogy hogy érzi magát, s ettől ő megkönnyebbül és te is boldogabbá válsz, hiszen segíthettél.

Free stock photo of woman, girl, feelings, outside

4. élvezed a zenét!

az agyad nagyon érzékenyen reagál a zenére. és nem csak a zenélésre, de a napi rutinná vált zenehallgatás hatására is sokkal erőteljesebben tudod megélni az érzéseidet. lehet, hogy ezek jó vagy akár rossz érzések, de nagyon erősek és jó mélyről jönnek. nagyon jó, ha ezek kijönnek. mindegy milyenek.

Woman with headphones listening music

5. figyelsz!

ez az egyik legritkábban fellelhető emberi képesség. a figyelem. mindenki inkább saját magáról beszél, órákon át, anélkül, hogy érdekelné a másiknak lenne-e mondanivalója. ehelyett te szeretsz másokra figyelni, érdekel az emberek élete és ahogy mesélnek róla!

3 Women in Suit Sitting

6. szeretsz másokat boldoggá tenni!

jól érzed magad, ha másokat meg tudsz nevettetni. sok időt töltesz azzal, hogy hogy szerezz örömöt másoknak. ez lehet egy kis ajándék, egy meglepetés, egy mosoly, egy apró szivesség ...

Brown Thank You Card on Pink and Blue Small Bottle

7. pozitiv a hozzáállásod!

nem csak az élettel és a kihívásokkal szemben pozitív a hozzáállásod, de megpróbálod másokra is ráragasztani a hozzáállásodat. nincsenek előítéleteid és mindig alapvetően jónak tekinted az embereket. néha emiatt érhet fájdalom és csalódás, szóval azért vigyázz magadra, de nincs mit tenni, te egyszerűen ilyen vagy!

Smiling Woman

8. vannak céljaid!

pontosan tudod mit akarsz magadtól, intelligensen, tudatosan megtervezett céljaid vannak. cselekszel az életedben és tudod, hogy merre akarsz menni. és nem hagyod, hogy mások letörjenek, elbátortalanítsanak! teszed, amit tenned kell!

Free stock photo of game, fun, king, challenge

9. álmodozol!

ez azt jelenti, hogy ambíciózus vagy és rettenetesen motivált. hogy vannak céljaid és bizony mersz nagyban gondolkodni, még akkor is, ha mások nem is értenek téged.

Free stock photo of idea, bulb, thinking, paper

10. szeretsz utazni és más kultúráktól tanulni!

hiszel a multikulturalizmusban, kíváncsi vagy másokra, más kultúrákra, más építészetre, más életvitelekre. megadod magadnak a lehetőséget, hogy más kultúráktól tanulj, mert tudod, hogy ez mennyivel gazdagabbá tesz téged! szeretsz olyan emberekkel beszélni, akiknek más tapasztalataik vannak az életben, máshogy szocializálódtak, más vallásúak, mint te. és te is szívesen megosztod a saját élettapasztalataidat másokkal.

Free stock photo of fashion, people, men, colorful

MIT GONDOLSZ HÁT?
TE KÜLÖNLEGES VAGY?