6 dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt randiznál velem

6 dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt randiznál velem

2017. 01. 10.

u.jpg

Párkapcsolatban élek, úgyhogy velem nem tudsz randizni. Ezek elvek. Szigorúak.
DE! Sok olyan erős, független nőt ismerek, akikre tökéletesen igaz az a 6 fontos információ, ami nálam is a legfontosabbak között van. Kapcsolatmentő lehet, ha férfiként tudod, hogy ilyen a csajod és elfogadod, hogy párodnak mire van szüksége. Nem vagyunk egyformák, teljesen mások az igényeink.

 

Én egy introvertált, (de ha nagyon kell, akkor extrovertált) erős és határozott nő vagyok, aki szeret egyedül lenni a saját gondolataival, észérvekkel dolgozik mégis az intuícióit követi, komoly erkölcsi normái vannak és még komolyabb elvárásai.
Olyan ember vagyok, aki azt szeretné, hogy mindenkivel tisztelettel és igazságosan bánjanak. És túlagyalok. Mindig mindent. Ami néha áldás, néha büntetés :)

Nem egyszerű egy ilyen vagy hasonló beállítottságú, független nővel randizni, aki igényli, hogy legyen ideje magára és aki szeret egyedül lenni.
Vannak buktatók, amiket talán elkerülhetsz, ha tiszteletben tartod (leendő) párod igényeit és az általa felállított határvonalakat. Sok buktatót rejthet az erős, független nővel kezdett kapcsolat, de azt mondják megéri :)

Íme 6 tipp, ok, indíték és magyarázat, hogy hogyan kell a "magamfajtákkal" bánni!

 1. Érzelmileg nagyon erős

  Egy ilyen nő érzelmileg (is) nagyon erős, ezért nem fog utánad szaladni és könyörögni, hogy minden igényét, vágyát, kérését kielégítsd. Hozzászokott már, hogy csak saját magára számíthat és saját magára van utalva, mely csak még jobban megerősíti őt érzelmileg is.
  Egy ilyen nő kicseréli a villanykörtét, autót mosat, szerszámosládája és ölelőspárnája van, rendes és jól kereső munkát végez, ambiciózus és nagyokat tervez.
  Nem kell megküzdened helyette a csatáit, az élet minden területén megharcol a saját dolgaiért, elveiért, sikeréért.
  Persze - és ez a nehézség - ez nem jelenti azt, hogy nem lesz rád szüksége. Sőt.
  Egy erős nő igazán magányos tud lenni pontosan azért, mert mindenki meg van róla győződve, hogy ő mindent kibír, mindent megold, s ezért szinte sosem kap segítő kezet a nehézségei során. Szóval ha látod, hogy nehéz neki egy-egy szituáció, akkor mindenképpen ajálnd fel a segítséged! Ő magától sosem fogja kérni! És hidd el! Egy ilyen nő erejét akkor érzed majd meg igazán, amikor nehéz időkön kell keresztülmennetek. Végtelenül erős támasz tud lenni.

  Woman With Brown Hair

 2. Nem mondd el minden apróságot, amit tesz

  Ne várd el tőle, hogy minden egyes alkalommal szóljon, ha valahova elmegy a barátaival vagy spontán kirándul egyet. Biztosra veheted, hogy gyakran előfordul, hogy a saját kis dolgait fogja csinálni, anélkül, hogy tudnád merre jár. Legalább is a kapcsolat elején biztosan.
  Ez csak azért van, mert ahhoz van hozzászokva, hogy azt tesz, amit csak akar, de sosem kér engedélyt rá senkitől.
  Ez ne tévesszen meg, ez nem azt jelenti, hogy nem érdekli a kezdődő kapcsolatotok és nem törődik veled. Hidd el, miután a kapcsolat majd fejlődik a maga kis útján, egyre többször fog ő is beengedni a saját kis "titkos" világába.
  Úgyis tudom, hogy tisztában vagy vele - főleg férfiként - hogy jó az, ha van mindenkinek önálló élete is, saját gondolatokkal és saját érdeklődési körrel.
  Ha azt szeretnéd hát, hogy működjön a kapcsolat, akkor támogasd őt abban, hogy folytassa az önálló elfoglaltságait és még véletlenül se próbáld meg ebben megakadályozni őt.

  adult, adventure, beautiful

 3. Kezdetben sokkal visszafogottabb

  Randizáskor ill. a párkapcsolat elején biztos lehetsz benne, hogy sokkal visszafogottabban fog nyilatkozni a számára fontos dolgokról. De légy türelmes! Ahogy fejlődik a kapcsolat, ahogy előbbre juttok, úgy nő benne is a bizalom és egyre jobban megnyílik majd előtted és szépen lassan beenged a saját kis világába is.
  Kérlek tartsátok tiszteletben, hogy ez egy végtelenül értékes, bonyolult és idillikus belső világ. Ha már beengedtek, óvatosan közlekedj benne, mert könnyen összedöntheted a kialakult világképet, gondolatokat, érzéseket. A korábbi rossz tapasztalatok nagyon könnyen bizalmatlanná tehetik az ilyen típusú nőket.

  Woman Sincerely Praying in Focus Photography

 4. Élvezi a jó beszélgetéseket

  Egy ilyen nő élvezni akarja az aktuális beszélgetéseket - azt szeretné, hogy figyelj rá, beszélj vele, szólj hozzá a témájához, ne csak bámulj a semmibe vagy merengj valami máson. A teljes jelenléted szükséges hozzá.
  Egy percig se gondold, hogy nem veszi észre, ha nem vagy jelen és nem rá figyelsz. Tudom ez nehéz feladat, de próbálj megküzdeni vele!

  2 People Sitting With View of Yellow Flowers during Daytime

 5. Akar téged, de nincs rád szüksége

  A független nő szeretne veled időt tölteni, de soha nem fog erre rászorulni. Semmi problémája nincs ahhaz, ha egyedül kell lennie.
  Nem fog minden időpillanatban az ajtód előtt állni, hogy légy kedves foglalkozni vele. Van saját élete, saját világa és tökéletesen jól érzi magát egyedül is.
  Ez nem jelenti azt, hogy nem hiányzol neki.
  Pontosan ezért, ha veled akarja tölteni az idődet, akkor az azt jelenti, hogy őszintén élvezi a társaságodat!

  Woman in White Long Sleeve Shirt Standing Near White and Gray House during Daytime

 6. Akkor is szüksége van az egyedüllétre

  Csak azért, mert a nő úgy döntött, hogy veled szeretne lenni, még messze nem jelenti azt, hogy már nincs szüksége egyedüllétre. Egy ilyen nő szeret időt tölteni saját magával. Sőt! Nem csak szereti, hanem nagyon-nagyon fontos is neki. Hogy miért? Egyrészt mert hozzá van már szokva, másrészt így töltődik fel, így biztosítva, hogy az együtt töltött időtök tényleg minőségi idő lehessen!
  Biztosan vannak olyanok, akik ezt nehezen értik meg és még nehezebben fogadják el. Vannak akik egyenesen azt hiszik, hogy ha egyedül akar lenni egy nő, az mindjárt a kapcsolat végét vagy problémát vagy valamilyen furcsakmódon kifejezett kritikát jelent. De ez nincs így!
  Próbáld megérteni: neki fontos, hogy egyedül legyen. Fogadd el, hogy ez NEM rólad szól, hanem róla. Neki erre szüksége van. Szerinted jó ötlet, ha elveszel tőle valamit, amire szüksége van? Hosszútávon vajon ez hová vezet?! Na ugye!

  pexels-photo-213316

Ha magadra ismertél a jellemvonásokban nőként akkor azért örülök, ha a csajodra ismertél a fentiekben, akkor pedig azért örülök.
Az itt leírt néhány észrevétel számomra létfontosságú, mert ahogy én élek és amit egy párkapcsolat "megkövetel" nem mindig férnek meg könnyen egymás mellett. Ezek a szitucáiók örökké jelen voltak/vannak a kapcsolataimban és bizony néha nehézséget okoznak.

De ahogy mertem végre elkezdeni beszélni arról, amilyen vagyok és amit szeretnék, egyre több ember kezdett megkeresni, egyre több emberrel beszélgethetek és egyre inkább rájövök, hogy nem vagyok egyedül a gondjaimmal, észrevételeimmel, érzéseimmel, elvárásaimmal. Ezért hát megtanultam elmondani - vagy legalább leírni - a szituációmból eredő észrevételeimet. Segítő szándékkal.

Tudjátok, mindig eszembe jut, amikor elkezdek egy-egy témán gondolkodni, hogy

"Milyen jó lett volna, ha ezt nekem valaki korábban elmondja!"

Bizony-bizony.
Sokan vagyunk sokfélék, ezért is lenne nagyszerű, ha egyre őszintébben beszélgethetnénk a gondjainkról és azok megoldásairól. Biztos vagyok benne, hogy azokra a gondokra, amikkel épp én küzdök, valaki közületek már megtalálta a megoldás. Nekünk már csak találkoznunk kell és beszélgetnünk róla! Bizony ilyen egyszerű egymás életének segítése, csak mernünk kell kérdezni, őszintének lenni és beszélni.

 

A cikk ihletéséül szolgált az earthables oldal cikke.

2017. 01. 10. Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://baliskatus.blog.hu/api/trackback/id/tr6312703355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.