Heléna és a PREZI

Heléna és a PREZI

2017. 02. 23.

Óriási örömmel olvastam Lakatos Heléna történetét, aki tényleg a legmélyebb gödörből kaparta ki magát. Heléna története számomra fantasztikus, inspiráló és végtelenül örülök, hogy elmesélte és megosztotta a nagyvilággal.

Egy hőssel több, akiről tudhatunk!

Részletesen elolvashatjátok a történetét az ABCÚG oldalán, nagyon röviden összefoglava (az összefoglalhatatlant):

Édesanyja lemondott róla, nevelőotthonban élt nyolcéves koráig. Fodrász szeretett volna lenni, de az általános iskola után már nem tanult tovább. Hosszú évekig drogozott, emiatt négy gyerekét is elvették tőle. Pár éve még azt sem tudta, mi fán terem a bazsalikom, ma a Prezi bisztrójának junior menedzsere. Ő a 37 éves Lakatos Heléna, aki a bagi cigánytelepről indult, egy víz nélküli kis lakásból, ma a hatodik kerületben bérel lakást, hamarosan pedig repül Ciprusra, hogy elmesélje, hogyan jutott idáig.

Heléna története jól mutatja, milyen csodákra képes az erős akarat és egy elszánt önkéntes. 

2013 januárjában a Prezi munkatársai pont akkoriban önkénteskedtek a bagi cigánytelepen, ahonnan  Heléna származik és érdeklődtek, hogy van-e valaki, akit beajánlanának konyhai kisegítőnek ...

Heléna négy órában kezdte, izgult és félt, hogy sikerül-e ... döbbenetes erőről, kitartásról és céltudatosságról tett tanubizonyságot! Most már junior menedzser! És Ciprusra készül.

Remélem Heléna még sokat fog mesélni magáról és a történetéről, hogy minél több embernek segítsen, minél több embert motiváljon és ezáltal talán sikerül elérnie, hogy minél több ember meglássa a saját lehetőségeit maga körül!

Minden tiszteletem Helénáé! HAJRÁ!

Képkivágás.JPG

2017. 02. 23. Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://baliskatus.blog.hu/api/trackback/id/tr9812703399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.